torstai 16. tammikuuta 2014

ROADTRIP pt. 2


Better late than never, eh? No mutta mutta, tässä toinen osa meidän joululoman roadtripin kuvista. Nyt alan hiljalleen sopeutua arkeen kahden viikon lomaltapalautumiskoomailun jälkeen. Alkaa taas hiljalleen sopeutua aamuherätyksiin ja arkirytmiin, vaikkei tässä kauaa taas arkea elellä kun reilun viikon päästä se ois jo nokka kohti Havaijia! (Jos tarpeeksi en ole muistanut hehkuttaa...) Muutama päivä sitten oli mun puoliväli-virstaanpylväs - 150 päivää takana, 150 päivää edessä! Tosin mulla on vahva tunne että tämä toinen puolisko tulee hurahtamaan ihan hirmu nopeaa vauhtia! Olen suunnitellut jo ohjelmaa viimeistä päivää myöten ja on kieltämättä kivoja juttuja tulossa! Lisää niistä sitten lähempänä vaikka en tässä pitkään varmaan hiljaa osaa pysyäVirnistävät kasvot

Kuulin että siellä kotona on kuulemma kovat pakkaset ja siitä inspiroiduin kääntämään veistä haavassa maintsemalla sellaisen mukavan faktan kuinka tänään lounaalla oli mukava istuskella ulkona T-paidassa kun aurinko lämmittää mukavasti selkää. Jotkut villit tulee kouluun jo shortseissa, mutta siihen en kuitenkaan taida ihan vielä alkaa, vaikka yli 20 astetta lämmintä onkin. Yleensä tähän vuodenaikaan täällä kuulemma sataa vettä ja on pilvistä, mutta viimeaikoina ei kyllä ole sadellut. Henk. koht. ei tästä valittamista.

Mutta siis, ROADTRIP OSA 2!!

SELFIE TIME!
 Ensimmäisenä päivänä määränpäässä eli Tucsonissa mentiin päiväreissulle Old Tucsoniin, joka on periaatteessa yksi iso lavaste, missä on kuvattu vino pino kaikkia vanhoja länkkäreitä.

Stunttishow Old Tucsonissa






Toisena päivänä käytiin tälläsessä luonnonpuistossa/eläitarhassa, missä oli erittäin klassiset Arizona-maisemat.



Kaavailin jo että alan kasvattamaan preeriakoiria Arizonassa



Seuraavan kerran päivitelläänkin sitten Havaijilta! Adios!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti